Дубовецька філія НВК "Лозівська ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ"

11:59
День вчителя 2016

О, вчителі! Прекрасного ви гідні,

Бо вибрали в житті свою мету;

І нині я за всіх скажу: - Спасибі, рідні,

За вашу місію подвижницьку й святу!


Коли настає День Вчителя, в школах панує атмосфера свята і пожвавлення. Школярі вітають своїх улюблених вчителів, дарують їм квіти і маленькі знаки уваги. Проте найголовніший подарунок у цей день - це вираз подяки та безмірної поваги до такої нелегкої, але так потрібної вчительської праці.
Вчителі-це як наші другі батьки, завжди допоможуть, підтримають, порадять та навчать. Щира їм подяка за їхній вчительський труд.
У Дубовецькій школі цей День відсвяткували 29 жовтня. Організацією свята займалася вся школа. З самого ранку  9 клас зустрічав вчителів з квітами та вели їх до учительської.
Також учні підготували для вчителів святковий флешмоб «Сонце нам сяє» та вальс.
Уроки пролетіли так швидко, що всі подекуди здивовано дивилися на годинники. Але це не було помилкою.А по закінченні уроків всіх вчителів чекав ще один сюрприз – святковий концерт з нагоди свята.


Дорогі вчителі!

Вітаємо Вас з вашим професійним святом: Днем працівників освіти. Нехай Вам завжди всміхається доля, дарує Вам міцне здоров'я та довголіття. Від імені ваших учнів бажаємо Вам здійснення найзаповітніших мрій, а також щоб у ваших родинах завжди панували тепло, радість та затишок. Пам'ятайте, що без Вас цей світ буде набагато гіршим, адже саме освітяни дають надію людству на подальший розвиток!

 Статтю підготувала учениця 9 класу Могильська Василина

Переглядів: 502 | Додав: T-34_Tank | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]