Дубовецька філія НВК "Лозівська ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ"

21:38
Місто Лева

25.03.2016 року відбулася екскурсія містом Львів. Фотографії можна переглянути тут!

Під час весняних канікул учні Дубівецької ЗОШ І-ІІ ступенів відвідали місто Львів. Екскурсія була  дуже цікавою, а власне її історія. Місто заснував Данило Галицький і назвав його на честь свого сина Лева. Перша писемна згадка була записана в Галицько-Волинському літописі у 1256.
Учні побували на Високому замку, у Вірменському соборі, на Площі-ринок, в музеї корон, були біля Національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької, відвідали Львівську копальню кави та скуштували солодощі на Львівській фабриці шоколаду.
Нашим екскурсоводом була пані Ліліана, яка розповіла дуже багато цікавого про історію Львова. Найбільше вразив пам’ятник Івану Федорову, навколо якого розміщений найбільший книжковий ринок у Львові. А ще мені дуже сподобалися музиканти, які грали просто на вулицях на своїх інструментах. Я була дуже здивованою, почувши гру на гітарі. Це було дуже захопливо і цікаво, як на мене.
Обідати ми пішли у McDonald’s, після чого нам заклад подарував повітряні кульки. Кульки приносили дітям радість.
Надзвичайну подорож у чудове місто Львів організували директор школи Яцюк Ольга Степанівна, вчитель хімії та біології Каплун Ольга Василівна, вчитель географії Луцюк Руслан Вікторович, а також Гиса Ольга та водій Роман. Щиро вдячні їм за екскурсію.

Статтю підготувала учениця 8 класу Могильська Василина

Переглядів: 485 | Додав: T-34_Tank | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]