Дубовецька філія НВК "Лозівська ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ"

10:52
Новий Рік 2014 прийде до нас

Віє білими снігами,

Щастя – радості бажає!

Через край шампанське ллється –

Нехай доля посміхнеться!

Тож святкуйте веселіше,

Буде Вам достаток більший!

З Новим Роком!

Ось уже на порозі стоїть новий 2014 рік – рік коня. Усі чекають з нетерпінням цього свята. Аби опівночі підняти келихи шампанського угору, почути бій курантів та привітання різних людей.           

Рік 2014  – рік Коня принесе удачу тим, хто народився під його егідою кілька циклів тому, а саме в 1942, 1954, 1978, 1966, 1990 та у  2002 р. Такі люди мають сталевий стрижень у своєму характері, вони напористі. Люди, народжені в рік Коня, не можуть поступитися своїми принципами заради досягнення цілей, хоча  при цьому вони дуже запальні і категоричні, що заважає їм будувати відносини з оточенням. 

І до  2014 року, як і завжди у Дубівецькій ЗОШ І-ІІ ст. відбувся концерт, який підготували учні старших класів . Ведучими цього свята стали учні із 9 класу.

Учні 5 та 6 класу  свою сценку готували разом. У ній були розіграні події які відбувалися під новий рік у школі Баби Яги, у сценці брали участь: Флисник Тетяна, Боднарчук Дмитро, Лучкевич Назар, Яцюк Владислав, Гнатів Лілія , Флисник Анастасія, Могильська Василина, Волошин Катерина та Васильчишин Вікторія.

Учні 8 класу зробили всій виступ оригінальним і незвичайним. Хлопці переодягнулися у дівчат, а дівчата у хлопців. Також у їхньому виступі було 2 ведучих, які оголошували події та циганка – гадалка, яка гадала по руці присутнім і залі. Участь брали (Каліщук Галина, Каліщук Дунис, Волошин Катерина, Юрків Юрії, Бобрик Юлія, Качка Соломія та Манвайлер Олена)

Учні 7 класу свій виступ теж зробили незвичайним. Вони розігрували сценки із казок переведені на сучасний лад. Зокрема було розіграно Червону Шапочку, Королівську родину та лісову суперечку. У сценках брали участь: Гуцайлюк Анастасія, Куць Денис, Оскобойний Віталій , Каплун Ірина, Юрків Христина, Гнатів Діана, Волошин Лілія та Франківський Тарас.

На завершення учні 9 класу розіграли сценку де був Дід Мороз та Снігуронька.

Статтю підготувала

Учениця  Дубівецької  ЗОШ І-ІІ ст. :

Гуцайлюк Анастасія

Переглядів: 745 | Додав: Olya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]