Дубовецька філія НВК "Лозівська ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ"

10:31
Перший дзвоник нас кличе до школи (2013-2014 н.р.)

Дзвенить, дзвенить шкільний дзвінок —

Нас закликає до навчання.

Ми поспішаєм на урок,

І знову йдемо в світ пізнання.

Перший день осені традиційно приходить до нас не звичайним буденним днем, а несучи у кожен дім святковий настрій першого вересня – Дня знань. Позаду залишилися веселі будні, ігри та сонячні дні літа.

Усі учні спішать до школи з величезними букетами квітів, аби привітати класних керівників. Проте найголовнішими гостями на святі першого дзвоника є учні першого класу для яких сьогодні уперше прозвучить дзвоник і відкриє їм ворота до великого світу знань, успіхів та спільних перемог.

Цього року на поріг Дубівецької ЗОШ І-ІІ ст. уперше ступили наші першокласники, а саме: Стабницький Артем, Могильська Аліна, Волошин Андрій, Кравчук Каміла, Сеник Денис і Домбровська Софія. Першою вчителькою для них стала Баран Зоряна Володимирівна.

Для когось шкільне життя лише починається, а для когось воно закінчується. Так учні 8 класу (Зарічна Тетяна, Дума Катерина, Оленюк Вікторія, Качка Наталія і Куць Марія), перейшовши у 9 клас цього року стануть випускниками 2014 року.

Так до цього чарівного дня знань наш педагог – організатор Подтабачна Ольга Володимирівна підготувала сценарій. У якому зазвичай надавалося слово учням 9 і 1 класів, а також директору школи Яцюк Ользі Степанівні, Отцю Андрію, сільському голові Думі Миколі Андрійовичу і директору Дубівецького Агрокомплексу Пінязю Григорію Євгеновичу. Ведучими цього свята стали тепер уже учні 7 класу Гуцайлюк Анастасія та Куць Денис.

                                                                                                                      Статтю  підготували

                                         Учениці  Дубівецької  ЗОШ І-ІІ ст. :

                         Каплун  Ірина  та  Гуцайлюк   Анастасія

Переглядів: 580 | Додав: T-34_Tank | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]