Дубовецька філія НВК "Лозівська ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ"

10:23
Під дощем чи у спеку, та в відведений строк в школі кожної весни є останній дзвінок

     В Дубовецькій філії НВК «Лозівська ЗОШ І-ІІІст. -ДНЗ»  відбулося свято останнього дзвоника. Традиційно цей визначний день розпочався  з молитви в храмі Архистратига Михаїла.   Учасники освітнього процесу подякували Господеві за ще один прожитий шкільний рік, нові знання та навички. О. Андрій благословив у добру путь випускників.

     На шкільному подвір’ї гарним танцем свято розпочали  дев’ятикласники. На початку лінійки завідувач філії, Яцюк Ольга Степанівна, привітала всіх зі святом і за гарною традицією  було нагороджено кращих учнів  похвальними листами та грамотами. А також учнів, які впродовж навчального року брали участь у різноманітних спортивних змаганнях, конкурсах, олімпіадах та стали призерами.

     З вітальним словом до випускників, учнів, вихованці, педагогів і батьків звернувся перший      заступник голови Байковецької сільської ради , батько випускника, Дума Микола Андрійович.

      Теплі слова, душевні пісні та незмінний шкільний вальс зробили святкову атмосферу, яка з мріями про щасливе майбутнє і легким щемом у серці за дитинством червоною ниткою пролягла через все свято. Найменші школярі разом з першою вчителькою, Дольною Ларисою Мирославівною,  почастували випускників смачною кашею з іменних ложок, котрі залишили їм на згадку.

        Окрасою свята стали виступи :

- танець, який підготували  учениця  2 класу   Кривенька Каріна та учні 4 класу Хованець Владислав  і Пастернак Назар.

- танець «джентельменів» - випускників 4 класу.

- пісня "Школа" у виконанні Боднарчук Юлії та Ростислава.

      Дощ трішки підмочив зачіски і вбрання випускників, але настрій зіпсувати не зміг.

     Про завершення навчального року для усіх присутніх сповістив останній дзвінок. Навчання у школі закінчилося. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!

 

 

 

Переглядів: 496 | Додав: kuzlyuba1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]