Дубовецька філія НВК "Лозівська ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ"

13:42
Святкування Нового 2013 року!

Новий рік ступає на поріг

Чарівні свята усі стрічають.

Чудеса в цей час завжди бувають.

Всі бажання щирі загадають,

Бо збувається усе під Новий рік!

Справді Нового року чекають як діти так і дорослі. Усі чекають незабутніх миттів у житті вірять, що усі проблеми та негаразди залишаться у старому році, а новий рік принесе тільки щастя, мир та злагоду. Люди загадують бажання, ретельно готуються до Новорічних та Різдвяних свят. Так от і учні нашої школи дочекалися дива.

29 грудня у Дубівецькій ЗОШ I-II ступенів відбулося святкування Новорічного вогника, який підготували педагог-оранізатор, вчитель музики, класні керівники: Ільків Галина Ростиславівна (5 кл.), Бай Зіновія Андріївна (6 кл.), Довгопола Софія Миколаївна (7 кл.), Каплун Ольга Василівна (8 кл.), Романів Тарас Володимирович (9 кл.) разом із своїми учнями.

Наш чарівний вогник вели дівчатка 5 класу, розповідаючи про святкування Нового року та Різдва у різних країнах світу. На святковому дійстві глядачі насолоджувалися новорічними привітаннями, сценками-мініатюрами із казок «12 місяців», «Вечори на хуторі біля Диканьки», які підготували учні 6 класу. Веселили наших гостей учні 7 класу, зігравши дотепні сценки, що демонструють шкільне та буденне життя. Восьмикласники представили нам у сценці безліч цікавих казкових персонажей таких як: Мальвіна, Баба Яга, внучка Оленка, Грайлинка, Снігурка. Також разом із учнями 9 класу глядачі поринули у незабутню східну казку в якій побачили справжнісінького Шахріяра, Шехерезаду, Зевса, Клеопатру, Янгола, Діда Мороза, Снігурочку. Головний гість нашого свята Дід Мороз вітав усіх учнів, батьків та вчителів із Новим роком та Різдвом, слухав віршики дітей та нагороджував їх солодкими подарунками.

Діти весело провели новорічний вогник, співали, жартували, веселились, бажали усім добра та здійснення найзаповітніших мрій.

 

Ольга Подтабачна

педагог-організатор

Дубівецької ЗОШ I-II ст.

Переглядів: 894 | Додав: Olya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]