Дубовецька філія НВК "Лозівська ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ"

19:09
Виховний захід на тему : " Не дамо СНІДу шанс! "

1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом.

Тому, саме цього дня, в школі був проведений виховний захід  " Не дамо СНІДу шунс! ".

Він присвячений проблемі профілактики ВІЛ/СНІДу і не тільки. Тому, що СНІД – одна з найважливіших і трагічних проблем, що виникли перед людством наприкінці XX сторіччя.  

Метою заходу було ознайомити учнів з шляхами захворювання, ознаками і профілактикою СНІДу, формувати знання про СНІД, сприяти зниженню ризику інфікування ВІЛ, формуванню толерантного ставлення до людей з ВІЛ, особистісної та соціальної компетентності дітей, які вимушені жити в умовах епідемії ВІЛ/СНІД; роботи відповідні висновки; виховувати потяг до здорового способу життя. 

  

Кожна людина повинна до кінця усвідомлювати всю небезпеку, яку несе СНІД. І зробити все можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких від цієї страшної інфекції, бо СНІД може увійти практично в кожен дім, кожну сім’ю. Учні 9 класу, ознайомили решту учнів старшої школи з особистими запобіжними кроками щодо ураження СНІДом: здоровий спосіб життя, чистота у взаєминах — найкращі методи профілактики СНІДу. А учні початкових класів виготовили червоні стрічки - символ боротьби зі СНІДом.

Переглядів: 456 | Додав: olka_kaplun | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]