Дубовецька філія НВК "Лозівська ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ"

22 квітня в усьому світі відзначають День Землі. Він покликаний об'єднувати людей планети у справі захисту навколишнього середовища. Всесвітня акція День Землі почалася в США 22 квітня 1970 року.
День Землі 22 квітня відзначається під егідою ООН. Генеральний секретар організації Пан Ґі Мун заявив, що це свято є проявом поваги до «нашої спільної і єдиної планети».
В оприлюдненій з нагоди свята заяві глава ООН підкреслив, що в найближчі 20 років світові буде потрібно більше продовольства, енергії, питної води, а також робочих місць.
У різних країнах День Землі відзначають по-різному: активісти ініціюють різні екологічні проекти та акції, наприклад саджають дерева, прибирають вулиці тощо ... Читати далі »
Переглядів: 694 | Додав: proba | Дата: 23.04.2012 | Коментарі (0)

20 квітня у 1 класі відбулося свято, яке підготувала та провела вчитель першого класу Лучкевич Лариса Степанівна. Першокласники прощалися з першою книгою учнів — Букварем.  Діти із задоволенням продемонстрували  глядачам – учням, учителям, батькам та родичам все, що  вони навчились за перший рік навчання у школі. І ожили  букви, і цифри, прийшли в гості  сам Буквар, а згодом і  Читанка, Математика, Українська мова, навіть Незнайко. З  замилуванням спостерігали мами дітей, як їхні діти співали  і розповідали вірші. Пройде місяць, і першокласники  завершать навчальний рік, перейдуть у другий клас.  Попереду на них чекає ще довга і цікава дорога в Країну  Знань.
Вітаємо наших першокласників зі святом "Прощавай, Букварику!" Тепер, коли малюки прочитали свою першу і найважл ... Читати далі »
Переглядів: 806 | Додав: proba | Дата: 23.04.2012 | Коментарі (0)