Дубовецька філія НВК "Лозівська ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ"

15:36
«Вітаємо вас, учителі!»

Осінь багата розмаїттям свят. Особливе осіннє свято яке припадає на першу неділю жовтня - це День вчителя. До цього свята наші учні готуються заздалегідь. Готують виступ, вивчають вірші, пісні, щоб привітати наших вчителів з їхнім святом.

Трішки історії: це свято почали відзначати ще за радянських часів з 1965 року. І досі вчителів шанують в країнах колишнього союзу.

За традицією виступ готує випускний клас. Сценарій для нас готував педагог організатор Подтабачна Ольга Володимирівна, а також класний керівник Довгопола Софія Миколаївна. Ведучими на виступі були Качка Соломія та Каліщук Денис. Участь у виступі брали Бобрик Юлія, Каліщук Галина, Волошин Катерина, Юрків Юрій та Манвайлер Олена. Виступ до свята складався із різноманітних віршів, пісень, також сценок.

Ми всі дружньо вітали вчителів з їхнім професійним святом. Ще в цей день ми мали змогу побувати на місці вчителів та провести уроки. Нелегка праця вчителя, в цьому ми переконались. Цим виступом ми показати вчителям, які вони все ж таки нам дорогі та дякуємо  їм за їхню нелегку працю, недоспані ночі та за розуміння, тому що ми знаємо як буває важко часом з нами, але вчителі люблять нас такими якими ми є, бо за цей час вони стали нам як рідні.

Підготувала: учениця 9 класу

голова комісії ШС «Милосердя»

Волошин Катерина

Переглядів: 571 | Додав: T-34_Tank | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]