Дубовецька філія НВК "Лозівська ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ"

Вже традиційним стало святкування дня святого Миколая у Дубівецькій ЗОШ І-ІІ ступенів. Тому як і завжди цього 2014 усі учні молодших класів разом із класоводами Лучкевич Ларисою Степанівною, Дольною Ларисою Мирославівною, Боднарчук Марією Володимирівною та педагогом-організатором Подтабачною Ольгою Володимирівною підготували свято. Ведучими на цьому святі були учні 4 класу Пастернак Вікторія та Івахів Зор’яна, усі інші діти охоче вчили свої вірші та пісні і в передчутті дива чекали свята...

Звичайно свято Миколая чекають усі діти, але напевне в нашій школі цього свята чекою особливо. Навіть учні старших класів не могли не долучитися до підготування виступу, тому учні 7-8 класу підготували святковий зал прикрасивши його різноманітними сніжинками та одягнули ялинку різноманітними кульками. А роль ... Читати далі »

Переглядів: 574 | Додав: T-34_Tank | Дата: 22.02.2015 | Коментарі (0)

Багато трагедій пережив український народ, але страшнішого лиха, ніж голод 30-х років, історія України не знає. Ці роки стали руйнівною сторінкою в життєвій історії людства.

В нашій школі традиційно відбувся захід тема якого була «Ти голодом зморений та сповнений сил». З нагоди такого заходу дівчата (учні 8 класу) підготували виступ до дня пам’яті жертв голодомору. На заході учні дізналися наскільки важким був час голодомору на Україні. Діти, зібравшись отримали багато корисної інформації як у віршах, так і у прозі. Ведучими цього свята були Каплун Ірина і Гуцайлюк Анастасія, а вірші декламували Волошин Ліля, Гнатів Діана та Юрків Христина. Під час виступу усі: діти та вчителі уважно слухали та запам’ятовували про події та наслідки часів голодомору.

... Читати далі »

Переглядів: 551 | Додав: T-34_Tank | Дата: 22.02.2015 | Коментарі (0)

Осінь багата розмаїттям свят. Особливе осіннє свято яке припадає на першу неділю жовтня - це День вчителя. До цього свята наші учні готуються заздалегідь. Готують виступ, вивчають вірші, пісні, щоб привітати наших вчителів з їхнім святом.

Трішки історії: це свято почали відзначати ще за радянських часів з 1965 року. І досі вчителів шанують в країнах колишнього союзу.

За традицією виступ готує випускний клас. Сценарій для нас готував педагог організатор Подтабачна Ольга Володимирівна, а також класний керівник Довгопола Софія Миколаївна. Ведучими на виступі були Качка Соломія та Каліщук Денис. Участь у виступі брали Бобрик Юлія, Каліщук Галина, Волошин Катерина, Юрків Юрій та Манвайлер Олена. Виступ до свята складався із різноманітних віршів, пісень, також сценок.

... Читати далі »

Переглядів: 570 | Додав: T-34_Tank | Дата: 22.02.2015 | Коментарі (0)