Дубовецька філія НВК "Лозівська ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ"

13 січня на базі Дубовецької ЗОШ І-ІІ ступенів відбулося спільне методичне об’єднання учителів-словесників, педагогів-істориків та вчителів дисциплін художньо-естетичного циклу. Обговорено питання організації та особливостей проведення інтегрованих уроків. На прикладі теми «Кирило-Мефодіївське братство» запропоновано тріадний урок з історії України, української літератури та художньої культури. Присутні переглянули відеоматеріали з теми, увиразнили міжпредметні зв’язки історії, літератури та художньої культури, обговорили теоретичні положення кінематографа та отримали відеокаталог художніх та документальних фільмів, які доречно використовувати в навчальному процесі: упродовж занять: для пояснення нового матеріалу, для узагальнення та закріплення вивченого, для самостійної та позакласної роботи, для гурткової роботи, з метою поглибленого вивчення предмета.

... Читати далі »

Переглядів: 422 | Додав: T-34_Tank | Дата: 17.01.2017 | Коментарі (0)

Позакласна та позашкільна робота з фізичної культури покликана забезпечувати всебічний гармонійний розвиток особистості школяра. Її специфічним змістом є рухова діяльність. Однією з основних i невід’ємних частин занять фізичної культури, факультативних занять, фізкультурно-оздоровчих заходів i спортивних розваг є баскетбол.

28 грудня 2016 року на базі Дубовецької ЗОШ І-ІІ ст. відбувся семінар-практикум «Особливості методики проведення занять з баскетболу». Вчитель вищої кваліфікаційної категорії Могильський З.П. продемонстрував учасникам семінару гурткове заняття, під час якого учні удосконалили технічні елементи з баскетболу, уміння раці ... Читати далі »

Переглядів: 448 | Додав: T-34_Tank | Дата: 17.01.2017 | Коментарі (0)